Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-25

Resultat från Hammarö 3-dagars och Kolmårdsbiken

Bron från Sollerön till Gesunda, fotades givetvis under gårdagens långpass.

Idag har jag en slö dag. Seg i kroppen och trött. Vilar. Gör ingenting nästan. Äter godis. Mycket godis. Nu har jag läst resultatlistor och fantiserat kring hur bra jag själv hade placerat mig i dom olika loppen. Mentalt är jag sedan länge redo för att tävla, benen tycker jag dock inte känns så där jättebra när jag kör så hårt jag kan. Det finns kraft, det säger ju både Garmin-pedalerna och tidigare min Monark. Men det blixtrar liksom inte av cykelåkningen. Det får väl visa sig. Förhoppningsvis gör jag tävlingspremiär nästa vecka, annars är det Billingeracet som blir min premiär.

Om ni också vill läsa resultatlistor och fundera på hur bra det hade gått för er så hittar ni några här:
Resultat Hammarö 3-dagars 2015
Jesper Andersson har publicerat en bild på resultatlista för Kolmårdsbiken Tävling 55 km herrar här. Fullständiga resultat från Kolmårdsbiken 2015 dyker väl upp här så småningom.

Glädjande nyheter för oss i Falu CK elit med finske nyförvärvet Petter Mattsson på en finfin femteplats i prologen i Hammarö 3-dagars. På tempoetappen så hade han närkontakt med en bil och slutade 16:e. Där blev istället ett annat nyförvärv, Jim Karlsson bäste Falu CK-cyklist med en 11:e plats. De ligger nu på 13:e och 15:e plats inför kvällens GP. Bra slagläge på topp-10 alltså med stöd från Emil Gabrils och Jimmy Bodin som inte har någon topp-placering att köra om.
Ida Wallén har tagit två stabila segrar i damjuniorklassen i Falu CK-kläderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar