Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-01

Fyra av fyra

Tjäääna!

Ni som följer min blogg vet att planen idag var: "On: Onsdags-VM med tävlingskänsla.". För att få till den där rätta tävlingskänslan så var jag tävlingsklädd med finstrumpor, tunna långfingrade handskar och kortärmad tempodräkt.

Bytte väl om i klubbens kallförråd uppe på Lugnet.

Det skulle behöva städas lite i förrådet sedan Långa Lugnet... Ibland när man ska träna eller tävla så önskar man ju att det bara är att ställa ut skorna. Idag gick det ganska bra.

Vi var ett 20-tal tappra idag, alla var inte med i bild här.

Cykeln återhämtar sig mellan två heat.

Lisa Ström comebackade med nytt växelöra dagen till ära. Ida Jansson var lika snabb och cool som vanligt.

Lars Bleckur och Robert Reyier Österling tillhör kategorin skitsnabba cyklister.

PTV.

Vi körde först tre ordinarie heat och sedan var vi en dryg handfull cyklister som körde ett fjärde och sista bonusheat. Alla heat var två varv långa med löphinder på två ställen längs med banan och en trappa. Så här såg det ut:
Ny design i Garmin Connect!

Själva rejsandet då? Jo, föffan det där gick ju skitbra och jag lyckades faktiskt vinna alla fyra heat. Martin Eriksson som dominerat tidigare tillfällen var tyvärr inte med, men jag är givetvis ändå nöjd med det här och det var väl ett ganska gott besked så här dagarna innan första SWE-Cuptävlingarna. Varvtiderna var ungefär lika som förra veckan och banan var ju i stort sett densamma, snittpulsen var dock 5-10 slag lägre denna gång vilket väl tyder på att jag förbättrat mig en del.

All data tillsammans med hemcyklingen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar