Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-07

Ett stycke Youtube-nörd

Detta ramlade in i mitt Facebook-flöde igår via Andreas Hedlund:

Normalt sett så brukar jag ha lite svårt för rörlig bild på nätet men den här gången så fastnade jag direkt och såg givetvis hela filmen, det borde du också göra.

Dök givetvis ner i hans Youtube-kanal efter den där kanonfilmen och fann bland annat följande:


Kanske inte så mycket hjälp för redan insatta cyklister. För folk som är helt gröna på att cykla kan filmerna kanske vara till hjälp men för oss andra så är det mest för underhållning som vi ser dessa.

Jag önskar att jag kunde vara så där härligt nördig också, då skulle jag också lägga ut filmer på Youtube. Jag har ju funderat fram och tillbaka kring om jag ska använda mig av rörlig bild på något vis men känner själv att filmer måste vara riktigt bra om jag ska se på dom, så risken är väl att mina videoklipp skulle bli osedda.

För oss mer nördiga cyklister så är Superprestige #1 från Gieten av intresse. Tävlingen ser ut att avgöras tidigt men blir sedan riktigt spännande mot slutet. Någon frågade bland kommentarerna vilka Youtube-kanaler som brukar lägga upp lopp i sin helhet, Cyclocrossable är en av dom (Roderic Kreunen en annan):

Nu när ni har något att titta på så är det väl dags för mig att bege mig till jobbet. Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Känns lite som https://www.youtube.com/watch?v=mr8nQmRDT1A

    /Linus

    SvaraRadera