Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-24

It's Friday, baby!

Öj!

Med risk för att berätta något som ni redan vet: det är fredag idag!
Det här betyder att jag med största sannolikhet kommer att överleva även denna arbetsvecka men det innebär också att det nu bara är 72 timmar kvar tills vi kontorsråttor får stämpla in igen.

Jag vet inte vad ni har för helgplaner, men jag ska då försöka att klämma in något cykelpass. Dessutom har Filip två hockeyträningar, en innebandyträning och en innebandymatch. Det ligger på. Helger brukar kunna innehålla något sportevent som åskådare också. Jag vet att det är folkrace i helgen och det var ju kul senast men jag tror tyvärr att det krockar med övriga aktiviteter.

Apropå krockar. SM i cyclocross går ju samtidigt som Sweden Bike Expo (Sveriges cykelmässa) i år. Mycket olyckligt. Nu går ju SM på lördagen och mässan har öppet fredag-söndag för den som gillar att pendla Göteborg-Stockholm. Vill man så kan man ju försöka klämma in swe-cup där i Göteborg på söndagen också...
För egen del så tänkte jag prioritera mässan.
Men nu har en ny krock dykt upp, dottern ska nämligen spela tre innebandymatcher på lördagen. Så nu får nog mässan lov att flytta en vecka för det här håller ju bara inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar