Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-10

Bilder från Lida CX + helgplaner med bland annat SM i Downhill

Tre bilder på mig, tagna av Andreas Nyström. Han har lagt upp en massa album från CX-Cupen i Lida här: https://plus.google.com/+AndreasNystr%C3%B6m/posts

Tjena hundar och katter!

Nu är det helg. Tid för att ta det lugnt, eller? Började väl ledigheten med ett besök på IKEA, familjen kom och hämtade mig vid fyratiden. Vi köpte en massa möbler, lånade ett släp (gratis!) och körde hem sakerna via ett stopp på Filips skola där han skulle på disco. Kom hem, släpade in allt i huset på egen hand och installerade Filips nyköpta madrass i hans säng. Sedan var det dags att hämta honom igen. Nu har jag väl ätit lite lasagne och sitter här med datan en stund innan läggdags tar vid.
Imorgon ska jag lämna tillbaka släpet i Borlänge, Filip ska spela innebandymatch och Ronya och jag ska på bröllopsfest på kvällen. Fredrik Ericsson och Erika Ängsås har ju gift sig! Någonstans under dagen så ska jag väl hinna med att tvätta lite kläder och skruva ihop lite IKEA-möbler också.
Söndagen börjar med samling 09:00 för Filips hockeylag som ska på match i Furudal dryga sju mil bort.
Med lite tur så hinner jag tillbaka och kan se Downhill-SM som arrangeras i Källviken här i Falun innan jag skruvar lite mer IKEA-möbler. Tyvärr verkar jag ju missa 4X, men man kan inte få allt. Crosscountry-ess som Emil Lindgren, Matthias Wengelin och Jenny Rissveds ska ställa upp i DH-SM och det ska bli riktigt kul att se hur dom står sig. Jenny spontankörde ju SM även förra året och VANN.
Matthias är ju erkänt duktig precis som Emil. Emil är ju faktiskt så pass gammal och tekniskt duktig redan från start så han var ju med på den tiden då flera cyklister faktiskt dubblerade vanliga MTB-SM med DH-SM. Så Emil körde downhill så sent som 2001... Jag tror inte att våra XC-herrar räcker till för någon seger, men det ska ändå bli kul att se hur pass fort dom åker. Samtidigt som dessa två skulle köra ifrån mig med hur mycket som helst så kommer ju Sveriges bästa downhill-cyklister att köra ännu fortare. Helmäktigt.

Så här ser programmet ut för DH och 4X-SM:
Lördag, 11 oktober
10.00-14.00 DH träning
15.00-16.00 4X träning
16.30-19.00 4X Kval och tävling

Söndag, 12 oktober
09.00-11.00 DH träning med 2 st obligatoriska åk
11.30 DH Seednings åk
14.00 DH Final

Kom till Falun och kolla. DH i Källviken som sagt och 4X hålls i dirthallen bredvid Velodromen. Bara den hallen i sig är värd ett besök,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar