Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-25

Sportig dag med barnen idag

Sporthallen i Mockfjärd. Vi började dagen med att samlas på Lugnet vid 09:30 för avfärd mot Mockfjärd och sonens bortamatch i innebandy mot Gagnef. Vi åkte i IBF Faluns buss!

Efter matchen bjöd hemmalaget på fika i deras kafeteria, fint initiativ!

Vi hann i princip bara hem och packa om innan det var dags för Ebbah att göra premiär på skridskoskolan. Jag blev imponerad av hennes skridskoåkning och hon ska ha en andra idrott under vintern utöver innebandyn. Om det blir fortsättning i skridskoskolan, eller om det blir konståkning återstår att se.

Femton minuter efter att Ebbahs träning var slut så tog Filips hockeyträning vid. Det var riktigt kul att se hur mycket bättre han blivit på bara några träningar och det märks att han kan hockey. På gott och ont. Slutet på träningen spelades av trötta barn och tyvärr så spelades det ganska så fult. Grabbarna är ju bara ca: 7 år men förebilderna är ju SHL- och NHL-spelare och då vill de ju bete sig som sina förebilder. Tyvärr har nog inte riktigt alla förebilderna tänkt på detta. Jag fick faktiskt säga åt min son att skärpa sig en gång under träningen och tränaren sa strax därefter åt alla.

Vi lämnade hemmet strax efter nio idag och landade åter hemma efter avslutad sportdag vid 18-tiden. Nu ska vi sova lite och så ska Filip träna hockey imorgon klockan nio igen. Men då ska en kompis pappa skjutsa honom till och från träningen, så vi kan fokusera på annat.
Kanske cykling?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar