Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-14

Säsongspremiär för måndagsträningen

En stor samling cyklister och föräldrar till små cyklister.

Ebbah fuskade lite och körde med stora barn idag men det verkade gå bra och hon är än mer sugen på cykling efter dagens pass. Hon fick verkligen blodad tand och ökat självförtroende av att klara av detta.

Cykelparken på Lugnet där både små och stora barn kan ha kul på hjul.

Ebbah har varit väldigt taggad inför cykelsäsongen, Filip däremot har väl inte visat något större intresse direkt utan allt kretsar kring lagsporter nu för tiden. Igår sa han att han ville vara med på träningen men efter att jag kom hem idag så var det på-av-på-av-på-av osv. Till slut skulle han ändå vara med så jag packade in bådas cyklar i bilen och åkte upp till Lugnet. Väl där ville han dock inte cykla, utan hänga med mig bara. Vi råkade lura iväg Ebbah med fel grupp så vi gick efter för att se så att det gick bra, annars skulle vi ta henne till rätt grupp men det gick bra under tiden som vi såg gruppen. Efter halva träningen så stack deras grupp iväg på en lite längre sväng och då ville Filip plötsligt cykla. Så vi gick väl tillbaka till bilen och han fick sina 19 minuter cykling i alla fall.

Ebbah längtar redan efter nästa måndag, har bett om att få cykla imorgon och sa nu på kvällen att hon önskade att det var cykelträning varje dag. Bra betyg till ledarna!
Själv så hoppar jag ledarbiten i år. Framför allt Filip har ju aviserat ett minskat cykelintresse så jag har inte kunnat vara säker på om han skulle cykla, eller om jag skulle underhålla honom när Ebbah cyklar dom dagar som Ronya jobbar kväll. Jag fick i alla fall bära lite koner och bre mackor till barnen efter träningen idag, svårt att inte hugga in där det behövs...

Om ni vill vara med så kör vi 18:00 på måndagar. Samling vid parkeringen uppe vid Skyttepaviljongen på Lugnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar