Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-10

Sparsamt

Sent pass i natt...

Hej!

Den här träningsveckan blir ju ingen demonvecka direkt. Körde en tjuga i natt på 300 watt. Bilden ovan är tagen 00:13. Idag vilar jag igen och imorgon kör jag ett väckningspass. Efter förra veckan var jag ju grymt sliten, jag har sovit för lite och kör därför det säkra före det osäkra. Det värsta som kan hända är ju att jag har pigga ben på helgens två tävlingar. Med två tävlingar på helgen så blir nog veckans totala belastning riktigt bra ändå.

Det ska bli riktigt kul att tävla. Jag är ju minst lika stark som förra året och är dessutom något kilo lättare. Det borde betyda snabbare, men det är mycket som spelar in här. Risken finns ju dessutom att även övriga eliten har blivit snabbare.
Lördagens bana borde passa mig bättre än söndagens, men det verkar kunna bli blåsigt på söndagen och det kan ju bli precis hur kul som helst.

Viktigt att få ihop alla pusselbitar i prestationspusslet, åtminstone när det är dags för tävling. Därför äter jag mer och tränar mindre denna vecka för att bättra på plusstatistiken. Mycket att göra och lite sömn står som tunga poster på minuskontot just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar