Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-15

Aftonstund

Hej!

Ebbah och jag var ut och cyklade lite idag, hittade väl inte direkt några kanonstigar i den absoluta närheten. I alla fall inga som föll henne på läppen direkt. Men vi hittade ett hopp i alla fall och det var ju hur kul som helst. Jag har tänkt att vi lär bygga ett hopp här på gården någon gång i sommar, så det var ju kul att hon gillade att hoppa:

Idag kunde vi läsa på DT.se om att Lars-Åkes ersättare som cykeltränare på högskolan blir ingen mindre än Marcus Ljungqvist. Lars-Åke har blivit projektledare hos Borlänge Bandy efter väldigt många år på olika skolor i länet där han har tränat många cyklister. Marcus Ljungqvist sa upp sig från posten som sportdirektör hos Team SKY för att få mer tid på hemmaplan och nu blir det alltså som tränare för cyklisterna i Dala Sports Academy hos Högskolan Dalarna. Läs hela artikeln här: http://www.dt.se/sport/1.7060827-ljungqvist-blir-tranare-i-falun
Marcus Ljungqvist hade givetvis varit en glödhet kandidat till posten som förbundskapten landsväg också.

Nu låter det som om barnen har somnat, då ska jag gå ner i källaren och försöka rädda det här vraket till kropp. Ska kolla på Paris-Roubaix i HD under tiden, jag missade ju tävlingen på grund av egen tävling i söndags:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar