Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-03

Cykeldagen hos Cykelbyggar'n

Hej och god morgon!

Igår var jag ju till Cykelbyggar'n i Sandviken på deras stora MTB och racerdag. Bianchi var där och det var därför jag var där. Så var också TREK, Merida, Diadora och Shimano där. Ungtupparna August Martin och Emil Linde var där i egenskap av cyklister för Merida och såg trevliga ut.
Jag hade ju ingen egentlig uppgift inför detta utan var nog mest inbjuden bara för att stå där och vara snygg. Fick dock möjlighet att snacka en del cykel med folk vilket jag ju, som ni vet, älskar. Dessutom lyckades jag sälja ett par cyklar av bara farten och det är ju också kul.

Jag var där i egenskap av bloggare, elitcyklist och eldsjäl om man ska tro annonsen. Tyvärr var jag väl en rätt dålig bloggare eftersom jag knappt tog några bilder, men lite av det viktigaste hann jag med:
  Barkhyttan

Vetelängder

Barkhyttan

Ah, å så två bilder från butiken som jag tog när det hade lugnat ner sig lite:

Kul kväll med trevligt folk, härlig butikspersonal och som alltid väldigt trevliga säljare. Det såldes riktigt mycket cykel och det var ju 20% på allt så jag tror att alla var nöjda med den dagen.

När jag kom hem så satte jag mig på Monarken efter en stunds mental uppladdning, men det får ni läsa om i ett senare inlägg. Nu ska vi till dagis, skola och jobb. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar