2013-12-22

Morgondistans

I morse stack jag ut två minuter över sju. Regnet smattrade på plåttaket och temperaturen höll sig kring två grader under hela passet. Fostrande, så att säga. Regnet upphörde mer eller mindre efter lite drygt två timmar så jag hann torka upp innan jag kom hem. Det blåste rätt friska vindar idag och jag sparade det bästa till sist: motvinden. Det är så gött att öppna passen i medvind.

Kroppen kändes helt okej även om det krävdes lite energipåfyllning för att bibehålla den känslan. Sportdryck i flaskan och en energikaka i fickan. Nästan tomt på lagret när jag kom hem, både i flaska, ficka och även i benen. En bit kvar till att kunna titulera mig distanskung med andra ord.

Jag skulle vara hemma före halv tolv, kom hem 11:29 och fick ihop nästan fyra och en halv timme. Ungefär halvvägs in i passet så bestämde jag mig för att försöka få en snitthastighet över 25 km/h. Ibland behöver man något att sysselsätta sig med. Skönt även för huvudet att få komma ut, andas frisk luft och få rensa tankarna lite.

3 kommentarer:

 1. Fråga: Är det av någon speciell anledning du kör du "mi" samt "mph" i din garmin ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det visas i statue eller metric beror på om du är inloggad i Garmin Connect i din webläsare (och ställt in på "metric") eller inte. Typ.

   Radera
 2. Klickar man på "visa detaljer" så kan man välja metriska mått uppe till höger i fliken som öppnas.

  SvaraRadera