2013-12-08

Lucka 8: SE Förlag

Bakom lucka 8 hittar vi SE förlag, som även till denna kalender har släppt en ny bok. Så här skriver SE Förlag om sig själva:

"SE Förlag, grundat av Jesper Sundewall och Mats-Olov Eriksson, är ett litet bokförlag vars främsta verksamhet är att ge ut böcker inom genren skönlitterära skildringar av cykelsporten. Grundarna är själva aktiva inom cykel, och vill med utgivningen fylla en lucka i svensk litteratur med böcker som uppskattas både av cykelintresserade, och av dem som helt enkelt vill läsa god litteratur om mänskliga öden och strävan."

Om boken:
"Det har gått tio år och Mathieu Talabardon är tillbaka, nu med den erfarne cyklistens vishet och den evige vattenbärarens bitterhet. I den tredje boken om den franske proffscyklisten darrar hettan över sensommarens spanska Pyrenéer och Nigerias röda grusvägar. Gabriella Ekströms tidigare böcker om Mathieu; De som inte vann och Lejontämjaren, har fängslat såväl sportfantaster som bokälskare och denna tredje bok i serien har varit mycket efterlängtad. Finns både som pocket, och i en numrerad limiterad inbunden upplaga."
Dagens pris: en inbunden, signerad och numrerad bok - Vattenbäraren samt en t-shirt med omslagsbilden. Värde: 450kr

Dagens frågor följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
1. Hur mycket kostar boken Vattenbäraren som signerat och numrerat exemplar?
2. Hur många böcker har SE Förlag publicerat?
3. Vilket år grundades SE Förlag?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos SE Förlag.

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.