2013-12-17

Lucka 17: Cycling Plus / Allt om MTB

Ny dag, ny lucka. Nu har vi nått fram till lucka 17 och här bakom hittar vi tidningsprenumerationer på Cycling Plus / Allt Om MTB!

"Svenska Cycling Plus är Sveriges snabbast växande cykeltidning. Vi samarbetar med den brittiska tidningen Cycling Plus som är ett av de största cykelmagasinen i Europa, men ungefär hälften av vår tidning görs i Sverige. De flesta av våra läsare är motionscyklister, men många tävlingsaktiva hör också av sig och tackar för våra inspirerande, intressanta och nyttiga tips om träning, kost, prylar och resor. Även våra mektips är mycket uppskattade av många. Vår brittiska samarbetspartner har storleken och resurserna för att göra riktigt djupgående tester och naturligtvis har vi full tillgång till deras resultat. Även om huvudfokuset i Svenska Cycling Plus ligger på landsvägskörning finns det alltid några sidor med tekniktips för skogen och mycket av det övriga innehållet fungerar lika bra oavsett var du cyklar.

Redaktionen bakom Svenska Cycling Plus ger också ut MTB-tidningen Allt Om MTB. Även där hittar du massor av träningstips och inspiration. Precis som namnet antyder är den här tidningen mest för dig som hellre cyklar i skogen än på landsväg.

Idag hittar du dessutom det nya numret av Cycling Plus i butikshyllan, så glöm inte den när du sticker ner och handlar nästa gång.

Vill du prenumerera på någon av våra tidningar hittar du alltid bra erbjudanden på vår hemsida www.cyclingplus.se eller www.alltommtb.se, där kan du också läsa intressanta nyheter och inspirerande och smarta träningstips.

Den som vinner tävlingen väljer själv om man vill ha en årsprenumeration av Svenska Cycling Plus eller Allt Om MTB."


Det ni tävlar om är alltså en av tre årsprenumerationer på antingen Cycling Plus eller Allt Om MTB. Om du köper dessa tidningar i butik så kostar det 474:- respektive 396:- per år.

Dagens frågor följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
Hur många nummer av Svenska Cycling Plus planeras under 2014?
Hur många nummer av Allt Om MTB planeras under 2014?
I vilken svensk stad görs Svenska Cycling Plus?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Cycling Plus eller Allt Om MTB.

"Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan."