Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-12-17

Har nog aldrig mått så illa efter ett pass

Vi tar det från början. Peter Oom hetsade via Twitter till kvällstävling i en variant av Åstrands cykeltest. Jag förlorade. Jag tar varvtider varje minut i fem minuter och tar sedan snittet på dom sista fyra varvtiderna, därav 152.75 i snittpuls.

När det där var klart så var det dags för själva träningen. Igår hade jag 10x1 på schemat, alltså enminutare. Dessa körde jag med en minuts vila och det blev rekordettor. Känns bra att det går åt rätt håll igen efter att jag har haft en svacka i en månads tid (sedan CXSM...). 4.5 kilos belastning och följande snittkadens: 99, 101, 101, 101, 101, 100, 100, 101, 102 och 106 vilket ger en snittkadens på 101.2. Vilket i sin tur ger en snitteffekt på 455.4 watt. Innan passet igår så vägde jag 71.4 kg vilket ger 6.38 w/kg i snitteffekt.

Angående illamåendet så är det ju alltid rätt jobbigt att ta i jättemycket. Jag har aldrig spytt i samband med träning men igår var jag nog närmre än någonsin. Efter sjunde intervallen så började jag kika runt efter någon påse eller hink. I fall att. Kunde dock bita ihop genom dom sista intervallerna men efteråt var jag rätt spak. Hade gärna ligg-duschat, men duschen är ganska liten så jag var tvungen att sitta upp. Det tog dock lång tid innan jag var klar i badrummet igår. Kändes ungefär som om jag drabbats av vinterkräksjukan och väntade på det explosionsartade utbrottet. Tack och lov uteblev det.

Nu väntar nästa pass. Bit ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar