2013-12-09

Michael Olssons tröja å annat

Michael Olssons nya tröja blir blå och gul, såklart. Han är ju svensk mästare och nu har han dessutom ett lag i Ringerikes-Kraft. Kanske inte vad han hoppats på efter den fina säsongen med mästartitel och stagiaire i Argos-Shimano, men det har varit tufft för många cyklister att hitta lag till nästa år... 

Till skillnad (antar jag) från svenske mästarn i landsväg så tar jag vilodag idag. Vilodagar är väl kanske inte vad min kropp behöver, men just nu är det vad mitt liv behöver. Svårt att hinna med allt roligt som man vill göra ibland. Jag hoppas och tror att ni har förståelse för detta.

Svenska cykelförbundet har idag publicerat en nyhet om att fyra av våra bästa MTB-cyklister nu tillhör en grupp som kallas Team Rio där målet är att få fyra (MTB-) cyklister till OS i Rio 2016: http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Nyheter/Egnanyheter/FyracyklistermotOS

Jag vet inte om det är kalendertävlingen, men det går rätt tydligt att se att trafiken till denna blogg har tagit ett kliv sedan 1:a december. Så jag antar att det beror på den. Kul! Dom två första åren så har ökningen varit marginell, om ens någon ökning alls. Nu syns det tydligt en ökning. I år blev det också fler priser än det finns luckor i en kalender, har inte räknat något exakt antal, men jag skulle nog ha kunnat köra en tävling varje dag, hela månaden ut.

Nu ska jag försöka hinna med lite e-post. Det finns som sagt mycket roligt som man vill hinna med, men begränsat med tid att hinna allt på. Det handlar hela tiden om att prioritera. Nu har jag prioriterat bloggen, nu blir det e-post och sedan ska en ny lucka göras klar för publicering kl. 07:00 imorgon bitti. Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=s22bgd8EPfg
    ;o)

    SvaraRadera
  2. Fixa en "STOR" "Nyårs-karamell-tävling"... Säkert uppskattat... :o)

    SvaraRadera