Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-10-11

Rekord, härlig höstcykling och älg-spotting

Dagen började i rekordfart. Blev ju lite utmanad på min egen effektivitetsgrej på morgonen av Mika Kippilä som klarat 14 minuter från uppvaknande till cyklande. Så jag fick en liten extra motivation till att snabba på i morse och nu tog det bara 11 minuter från att mobilen ringde till dess att jag cyklade. Nu är ju sub10 sjukt nära. Jag VET att jag kan fixa det. Själva cyklingen till jobbet blev en ganska lugn historia.

 På hemcyklingen så passade jag på att klämma in tio spurter på 10 sekunder styck. Vädret och färgerna ute var fantastiskt att få cykla i och jag njöt verkligen hela vägen. Spurterna kände okej även om benen känts lite risiga idag. Att köra tjugor som jag gjorde sent igår kväll, sedan sova 4.5 timme och dra på jobbpendling sliter ju faktiskt lite.
Här någonstans tyckte jag att dagens pass fick fem tubdäck av fem möjliga

När jag inte trodde att det kunde bli så mycket bättre så fick jag syn på två älgar! Jag stannade och tog bland annat denna bild. Vi stod och tittade på varandra i flera minuter innan jag kände att det var dags att röra på mig igen.

Svårt att inte älska alla färger ute nu på hösten, jag älskar verkligen våra årstider!

Dagens hemcykling med 10 spurter:

Igår körde jag, som sagt, tjugor. Det blev två stycken på 280 watt. Tyvärr blir min skrubb för varm under träningarna, så jag lär fundera på något bra alternativ där.

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat Henrik.
    Vi siktar på Sub 10 på måndag! Trevlig helg

    / Micke

    SvaraRadera
  2. Så häftigt att komma en älg så nära! Snygg färg på styret.

    SvaraRadera