Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-10-13

Soluppgångsdistans

Hade ju lite dåligt med luckor för distanspass denna helg, så i morse klev jag upp klockan 04:00 och vips så hade jag skapat mig en lucka för distans. Det går ju att träna om man bara vill.

Givetvis totalmörker under en stor del av dagens pass, min Silva Pavé gjorde sitt bästa för att få bort mörkret. Dagen till ära så sportade jag en ny jacka också, Bianchi Classica heter den. Lite tunnare än mina andra vinterjackor, men också mer vindtät framtill. Ryggfickorna är riktigt djupa, vilket jag tycker är bra på dessa plagg då man gärna har med sig lite mer i fickorna på hösten/vintern/våren. En ficka sväljer en hel 600 ml cykelflaska med hull och hår.

När jag var som längst bort började äntligen lite ljus att slå sig igenom mörkret

Tillbaka i Falun så tittade äntligen solen fram, nere i stan så var dock dimman tät, så det blev inte många minuter solljus trots en annars blå himmel.

Nu har jag också hunnit med att vara på Ebbahs första innebandyträning. 16 pigga tjejer och en ledare i KFUM Falun. Ebbah tyckte det var kul så det blir fler gånger.

Nu är barnen ute och leker med sina kompisar så jag ska nog fulsova en minut eller två. Det blir tidigt i säng i kväll också, sov ju bara 3½ timme i natt. Första träningsveckan är avklarad och alla pass har körts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar