2013-10-12

CX-Cupen är igång

Valentin Baat har tagit denna läckra bild på Matthias Wengelin, som var snabbast av alla idag. Fler läckra bilder lär dyka upp på Valentins hemsida inom kort.

Cupen startade alltså i Göteborg idag och deltävling 2 körs imorgon. Det hade givetvis varit skitkul att vara med och tävla. Nu har jag dock valt att ta det lite lugnare och stanna hemma mer denna höst. Dessutom är formen inte alls lika bra som förra hösten. Några tävlingar ska jag ändå försöka köra, måste därför se till att komma i form och få till sladdandet. Starkt, som vanligt, av Wengelin och sjukt imponerande av Cross-Karlsson att sladda in som tvåa.

Göteborgs CK, Mölndals CK och CK Master har gått ihop för att arrangera denna premiärhelg, info och resultat hittar ni här: http://www5.idrottonline.se/GoteborgsCK-Cykel/GoteborgsCrossen2013/

4 kommentarer:

 1. Grym bild där från Valentin. Kan även tillägga att för att fö en så fin bild så fick Wengelin lida ont då löven kastades upp, det hamnade några uppkastade löv i hans öga nämligen. Men vad gör det när han vann och en så mäktig bild kunde komponeras :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill man bli fin så får man lida pin...

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, Tille. Det där gjorde du bra.

   Radera