Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-16

Vaskning + Emma Johansson + Insändare i dagens tidning + Hempendling

Gårdagens sportdrycksvaskning, nu för tiden har jag i alla fall lärt mig att bara ta med mig en halv flaska på passen för att slippa vaska så mycket efteråt. Kanske ska återgå till vatten igen för det här känns ju lite slösaktigt.

Angående Emma Johanssons krock med bil så har Aftonbladet publicerat denna illustration:
WTF!? Så det som hände var alltså att tre bilar körde på fel sida vägen i en kurva, Emma försökte undvika den första bilen som körde på fel sida vägen och då så krockade hon med den tredje som just insett att det var högertrafik och skulle över på rätt sida vägen igen? Gör om, gör rätt!

En insändare i dagens tidning tog upp Ornäsolyckan och nämner också mitt namn: http://www.dt.se/opinion/insandare/ Ytterligare en som bara går på bilistens syn på incidenten. Tänk om folk kunde försöka tänka sig in i situationer och tänka lite längre än till näsroten.

Hempendlingen var egentligen en ganska fin historia rent benkänslomässigt. Så pass bra att jag troligtvis gör om'et imorgon igen! Eller i sånt fall så cyklar jag bara till jobbet och tar bussen hem, vi måste akta oss för överträningen!
Bommarna gick ner här både på morgonpendlingen och eftermiddagspendlingen, vad är oddsen liksom?

Tack Borlänge för att ni håller cykelbanan (till höger om vita strecket) så ren från snö och is nu på vintern så cyklister inte tvingas ut i vägbanan i onödan! Fick uppleva en inte så omtänksam bilist för första gången på länge idag. På en lång raksträcka så får jag (vi) möte, bra sikt inga problem att åka om en cyklist på när det är fritt från mötande trafik. Men istället för att vänta tre långa sekunder på att mötet skall passera så åker en bil förbi mig, med hjulen i slasksträngen för att bjuda på en smutsdusch, samtidigt som vi möter ett par bilar. Kul. Men, i övrigt tiptop alltså och lite skit får man väl räkna med.

Eftermiddagens siffror!

2 kommentarer:

  1. Måste ju fråga ang. vaskningen, är det så jäkla dålig hållbarhet (typ ett dygn) som det står på sportdrycken? Vad är det som händer med den, möglar den, förlorar det effekt?

    Det är ju typ saft vi pratar om, eller!?!

    SvaraRadera
  2. Sportdryck är överskattat vid all träning under 2h. Håll dig till ljumet vatten du!
    /Tynnis

    SvaraRadera