2012-01-17

Dagens cykliga!

Morgonpendlingen känner ni ju till, och att jag fann den där roliga kommentaren
Mer cykelgrejer jag ägnat mig åt idag: 
Jag har mejlat ett svar till kassörskan i Falu CK angående några ärenden, mejlat styrelsen om en tävling jag funderat på åt FCK, svarat på en licensfråga från en medlem i Falu CK, fått mejl från en representant för en cykeltävling som vill marknadsföra sig, blivit uppringd av en representant för nya cykelläger, mejlat ett svar åt en annan aspirerande cykellägersarrangör, varit på möte med den där personen som hörde av sig förra veckan angående att ordna en ny cykeltävling i Falun, fått erbjudande om att köpa en cykel, fått och svarat på fråga/förslag kring ett damlag i cykel, fått och svarat på en fråga från en medlem i FCK om träningsläger och fått förfrågan via e-post från ett cykelföretag om marknadsföring via bloggen. 

Och! 
Jag har "uppfunnit" en ny cykelrelaterad produkt. Kom på den geniala idén igår, på morgonpendlingen idag funderade jag på hur jag skulle kunna sälja den. Lättast är att bara leverera färdig idé till existerande företag, men då lär jag vara säker på att den inte blir stulen eller att jag får inget eller för lite betalt. Ska jag ordna med egen tillverkning via någon fabrik blir det ett jävla jobb att få det rätt och bra samt att det kräver stora investeringar. Så, jag lär kolla upp hur patentsvängen fungerar.

Sen får vi ju inte glömma att jag ego-bloggat inte mindre än tre gånger idag också i och med detta inlägg!

6 kommentarer:

 1. Att dalarnas bloggare 2011 postar inlägg utan bilder är nästan som, ja att en hästfösare vinner jerringpriset.

  SvaraRadera
 2. Bry dig inte om avundsjuka människor som postar anonyma kommentarer!

  SvaraRadera
 3. Finns inget bättre än en cyklande ego-bloggare!! Kör hårt!!

  SvaraRadera
 4. Det är inget att bry sig om :) folk som klagar, gnäller och trycker ner andra mår oftast skit. Det är bara att le och fortsätta sprida glädje som du gör, det kanske tom får den dom gnäller att må bättre, vem vet? Kör så det ryker och tack för en trevlig och givande Blogger!
  / Johan Pettersson.

  SvaraRadera
 5. Jag och många andra gillar din blogg!!

  SvaraRadera