Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-14

Lördag

Igår tränade jag ju alltså, det gick ju sådär. Men 26 minuter stenhårt är inte helt kattskit ändå om vi ska vara ärliga. Imorgon väntas veckans höjdpunkt, vinterdistanspass med härliga cyklister. Ännu härligare vore väl om vi kunde bli fler!? 09:00 på Gamla Postenparkeringen imorgon är det som gäller alltså. Alla behöver ju inte åka lika långt, lika fort eller ens åt samma håll. Om vi blir ett stort gäng så kan vi ju alltid dela upp oss direkt, eller efter en stund. En gemensam samling kan vi väl ändå ha, eller är folk rädda för gemenskap?

Både idag och imorgon tävlas det i Velodromen, 16:00 är första start idag och 11:00 är första start imorgon. Tror jag ska ta med mig hela eller delar av familjen dit i eftermiddag för att titta lite, imorgon är det ju vinterdistans och sedan är nog barnen och jag sugna på IBF Falun mot Linköping imorgon kl. 17:00. Sporthelg! Borde försöka hitta mina skidkläder snart också...

Idag skickade jag en kallelse till nästa styrelsemöte i föreningen och ett mejl angående motionscykling i Falu CK. Igår fick jag nämligen en fråga via telefon från en framtida medlem i Falu CK som frågade just om motionscykling.

1 kommentar: