Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-30

Bonusbilder från igår + 2 från CXVM!

Hej alla mina härliga bloggläsare! 

Idag är jag hemma för vård av barn. Igår hade jag några bilder jag ville dela med mig av så jag passar på att göra det nu istället. Sov för övrigt länge (8½ timme ungefär) natten till igår och ganska länge i natt också. Bra Henrik!

Lars på väg upp mot Fjällgrycksbo

Här är vi på väg ner till Bjursås igen, Lars med Falukorvsmacka i handen

Hittade ett par bilder på svenska cyklister (nåja, de syns i bild i alla fall..) igår och frågade fotograf Balint Hamvas om det var okej att publicera dom i bloggen vilket han tyckte var helt okej. Så här kommer dom:
Kajsa Snihs

Magnus Darvell! Bra start där Magnus, uppe bland cyklister från andra startled. Nästa år får vi hoppas på ännu fler poäng så startpositionen blir bättre och startslitet minskar.

Annars var väl inte herrarnas VM-lopp så mycket att hänga i granen vad gäller spänning, men det var ändå en imponerande uppvisning. Lite som om Sverige skulle vinna VM-guld eller OS-guld i ishockey med 10-0, ingen spännande match men det skulle vara en härlig uppvisning. Nu blev det kamp om övriga medaljer bakom den överlägsne Niels Albert. Belgien hade sju cyklister till start och de lade beslag på alla de sju första placeringarna, på hemmaplan. Gissa om det har firats i Belgien i natt? Vore jag förbundskapten för belgiska herrlandslaget så skulle jag säga upp mig nu, för hur toppar man att få in alla sina cyklister på de främsta placeringarna på hemma-VM?
Om ni vill titta på spännande och intensiv CX-tävling så tycker jag ni ska kolla in sista varvet från det fantastiska U23-loppet i lördags istället: http://www.sporza.be/cm/sporza/videozone/MG_sporzatips/MG_WK_veldrijden/1.1206954

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar