Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-15

Kvällskort

Har en cross hemma. Isak Strömberg lånar ut sin cross till mig så jag kan tävla imorgon. Oscar lånar ut hjul. Mycket snällt!
Geoff Kabush skrev detta på sin Twitter nu i kväll:
"When a guy claims "I have never tested positive", it means about as much as him saying "I have never been caught spanking my monkey"."
Skönt att höra duktiga cyklister med åsikter som denna. Många gånger svarar ju tyvärr proffs att de testas så ofta och de har aldrig åkt dit i ett test. De tar inte avstånd. Det smakar rätt illa när jag hör sådant. Lance Armstrong säger ju gärna att han testats mest av alla och har aldrig åkt dit. Det betyder ju inte att han aldrig haft något otillåtet i sig. Men chanserna måste ju ändå vara ganska goda att han är ren...
Jag är ruskigt trött nu. Är inte så förberedd inför morgondagens tävling faktisk. Har inte packat eller förberett en pryl ännu. Har inte ens tagit bort flaskstället från Isaks cykel än. Skönt ändå att det ska bli så kallt imorgon, jag är ju ingen som gärna brukade tävla i benvärmare, men nu tänker jag göra det så jag slipper raka benen. Men jag tävlar ju bara för att det är kul, och för att få filma loppet. TILL ALLA CYKLISTER: Se till att åka strax före mig (så jag sitter på rulle givetvis), då får ni mest kameratid och ökar chanserna för att bli Youtube och blogg-kändisar. Jag tänker mig 5-6 man som växeldrar framför mig, det blir nog bra. För filmens skull givetvis.
Avslutar med en bonusfilm från idag. Se alltid till att välja 720p när ni kollar på mina filmklipp, så ni får bästa kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar