Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-08

Ett par bloggtips

Jag har tipsat om den förut, men kan lika väl göra det igen. Bloggfrossa får mig att skratta. Denna del av det senaste blogginlägget var en riktig höjdpunkt, men bäst blir det givetvis om man läser inledningen av inlägget först:
"på en av friluftsdagarna när vi var ute och vandrade bland åkrar och himmel, greps han plötsligt av det briljanta infallet att pissa på ett elstängsel. Inte en hjärncell gjorde motstånd när han drog fram sin snale och satte igång. Det tog en halv sekund innan han låg skrikande i dikeskanten med pisset sprutandes över sig själv. "

Sedan har det också kommit till min kännedom att också Falun har ett gäng bloggare som skriver underhållande om det de kallar träning i Dimma över Mångsbodarna.

1 kommentar:

  1. "Det de kallar träning"? Våran träning är extremt effektiv. Vi har förutom erbjudande om egna fitness program på TV3 blivit kontaktade av skidlandslagen i 5 olika länder. Främst för att lära ut våran patenterade fallteknik, men även för kursen vi kallar "Stup, 90 graders sväng och en granjävel -en studie i katastrof"

    Väl mött i dimman över mångsbodarna.

    SvaraRadera