Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-07

Man bah

Inlägget med de där höstträden från i morse ni vet? Det var mitt 3333:e inlägg i bloggen.
Igår på jobbet skulle jag skriva 1337 någonstans, när en annan såg på. Jag skrev det och sa sedan "eliiiiit". Fick ingen reaktion, kan ha framstått som en idiot där. Mycket på jobbet idag, men jag tycker det fungerar bra. Lär mig mycket hela tiden. Det är väl lite så när man är rookie. Får tillfälle ett par gånger per dag ungefär att öva på min engelska också, toppenbra där.
Blir tyvärr hemma imorgon då barnen fått vattkoppor. Inte kul med vattkoppor givetvis, men lika bra att de får ta eländet nu. Åldern 2-3 år är nog rätt lagombra för vattkoppor.
Måste bara tråka ut er med bloggskriverier också. Jag har ju bloggat ett tag nu. Bloggen är väl ganska populär i cykelkretsar men har inte fått någon att höja på ögonbrynen i bloggosfärkretsar. Men nu sedan slutet av sommaren ungefär så verkar jag ha hamnat i register hos olika eventbolag och får olika förfrågningar, "tips" och inbjudningar till event lite då och då. Det kan vara någon gång i veckan ungefär. Nu händer ju allt i Stockholm givetvis så det är lite svårt att spontan-närvara på sådant. Men bara att bli tillfrågad är givetvis skoj. Gissar att man hittar bloggoffer via till exempel Aftonbladets Bloggportalen.se där min blogg är registrerad. Nog tramsat om detta då det troligtvis bara är jag som är intresserad av det här.
Nu är det dags att stänga ner för idag och sova lite. Barnen kommer väl strax in i sovrummet och sedan ska de väl gnälla över vattkopporna hela helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar