Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-14

Bontrager RXL Mountain 2011

Ingen helt vanlig pendling ändå. Testade kameran i mörkret, fick 1.55 GB film i 960p. Någon som vill köpa den filmen? Ruskigt intressant givetvis. Dessutom åkte jag med nya MTB-skor. Japp, hämtade hem nya pjuck igår. Inga speciella skor egentligen, bara de snyggaste MTB-skorna som finns att köpa just nu:
Tidigare har jag haft cykelskor från Diadora, Northwave, Shimano, TIME och DMT. Ska bli kul att testa något nytt. Och eftersom dom är nya för mig så vet jag inte om skorna är bra eller dåliga ännu, det lär ju visa sig. Denna gång gick jag inte på erfarenhet eller viktuppgifter utan ville bara ha dom snyggaste. Frågade CalleTREK Sverige om de hade några 2011 i storlek 42 hemma redan nu, och det fanns. Så då behövde jag inte fundera mer på vilka skor jag skulle ha på lördag, och nästa sommar. Återkommer väl med något utförligare när jag använt dom lite mer. De sitter skönt på mina fötter i alla fall, men alla fötter är ju olika så det där får man ju känna efter själv. 
Just ja, jag cyklade ju också. Mörkerpendling med ganska mycket vind, mestadels medvind faktiskt. Så nu har jag tränat tre gånger på fem dagar, för jag försökte faktiskt träna lite också. Komfortzonen är svårare för mig att lämna som motionär har jag märkt, som elitsatsande älskade jag att trasa sönder benen i stenhårda intervaller. Men utan riktiga mål eller riktig satsning har jag märkt att jag lätt tar det lite lugnare, pressar mig inte lika hårt i intervaller och mesar mig i största allmänhet. Har alltså gått från 110% ner till bara 100%, eller något sådant. Rätt skönt. Eftersom jag ändå vill försöka träna de gånger jag kommer ut så provade jag på några sådana där intervaller. 

Har idag fått nys om möjlighet till omklädning ca: 20 meter från min arbetsplats, så det kanske kan bli lite mer pendlande i framtiden. Ska bara gå över dit  någon gång och höra mig för om man kan få låna deras dusch på morgnarna. Men först väntar nu sex dagars ledighet. 

1 kommentar:

  1. Ah, Bontrager-skorna är helt suveränt sköna.
    Jag har ett par RL och skulle köpa ett par till likadana men fick ett par RXL för samma pris :)

    SvaraRadera