Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-16

Ber om ursäkt till svenska folket

Bästa fotot ur GoPron idag, mer skit kommer senare. Kanske imorgon, då efterfesten inte är långt borta.

Det blev inte någon kanonläcker film direkt. Hade av kedjan efter några hundra meter. Sprang tre fyra mil till depån där Patrik Svensson lånade ut sin Stevenscross till mig. Den var lite liten men gick ju snabbt ändå. Åkte där tvärsist några varv innan jag gav upp och ställde mig för att vänta in täten. Tänkte åka bakom dom så länge som möjligt, gärna ett varv i alla fall. Darvell stötte efter typ hundra meter och när vi kom i kapp så kontrade Emil och jag fick ge mig direkt. Totalflopp från min sida alltså.
Ber om ursäkt för detta och hoppas på revansch i Stockholm. Ska försöka träna ett par gånger innan dess också. Och försöka ha koll på materialet. Anledningen till att kejdan gick av idag; när jag värmde upp någon minut innan start märkte jag att kedjan hoppade lite, funderade på vad som var fel då jag väl hade 25 minuter eller så cykling tidigare idag utan hopp. Stannade och räknade växlar i reglaget = nio, räknade drev på kassetten = tio. Kom ner till startplatsen med ett par minuter kvar till start och insåg att det var för lite tid för att flytta någon kassett eller sådant så jag tänkte köra och hoppas att det inte hoppade för mycket. Men kedjan gillade inte alls att det hoppade och la sig efter några hundra meter på en grusväg för att vila.
Några filmsnuttar fick jag från dam och superklassen också, så jag kanske kan pussla ihop en minut eller två med film. Men tyvärr ingen långfilm från Prestige alltså.

1 kommentar: