2010-08-14

Barnlek och IKEA-lampa

Med risk att bli tjatig, men barnen har varit ute och cyklat och lekt idag. Det är lite så vi jobbar här i Bojsenburg på dagarna. Filips aerodynamiska sittställning kommer ge många sköna framtida segrar.


Det var inte bara cykel idag i alla fall. Lite klättra/rutschkana/gunga också!

En del tid spenderades som elektriker också. IKEA har ju verkligen (inte) tänkt till på lampavdelningen. Jag menar, hur många har egentligen tre sladdar hängandes ur taket? Jag tog bort sockerbiten och ersatte den med en kontakt, men när lampan skulle upp i taket så visade sig sladden vara för kort. Så jag fick ta isär allt igen och stjäla lite sladd från den gamla lampan. Jorå så att. Kul.

6 kommentarer:

 1. det slog dig inte att man kan ta bort uttaget i taket :D

  att där bara sitter en sockerbit, eller med snabbkopplingar på lampan, är för att de säljer en lös sladd att koppla in och skulle de sälja lampan me sladd, hur gör då de med sladdar ur taket? :D däremot kan man ju tycka att de kan skicka med sådan sladd :D

  SvaraRadera
 2. så nog har de tänkt till :D de säljer en lampa som funkar me alla sorters anslutning, o inte bara med den ena :D

  SvaraRadera
 3. Uttaget satt i taket. Inget hängande alltså, utan tre hål i taket bara. De med sladdar ur taket borde flytta till Sverige.

  SvaraRadera
 4. hehe, jo jag vet vad du pratar om för uttag :D är elektriker. men man kan skruva bort det o bara ha sladdar ur eller som i ditt fall köpa den lösa kabelsnutt de säljer lös. för övrigt har vi hus i sverige me trådar rakt ut. oftast är de dock lite äldre hus :D

  tycker bara att det var lite kul :D

  SvaraRadera
 5. Orka skriva bort det.. :) Vi hade en lös kabelsnutt från IKEA också, med för kort sladd!
  Jag ville bara beklaga mig lite egentligen, jag ordnade ju allt till slut (och det berodde inte på två veckors prao hos en elektriker i nian...).

  SvaraRadera
 6. hehe, det ska ju vara lite pill, det är ju halva grejen me att köpa ikea saker :D

  SvaraRadera