2010-08-02

Bilder från branden i Bojsenburg 2010


Vilket sjukt släkte vi är, människorna alltså. Det brinner/brann här i området i kväll. Larmet hade tydligen kommit 20:05 till SOS, jag var på plats 20:10 med systemkameran i högsta hugg. Folk sprang dit, bilar stannade på den vältrafikerade riksvägen som passerar, för att kliva ur sina bilar och titta på. Det lär ha börjat brinna uppe på vinden i huset och ingen fanns nog i huset när branden tagit fart.
Brandkår från Falun, Borlänge och Grycksbo deltog. Flera ambulanser och polisbilar var på plats men jag såg ingen "civil" som omhändertagen. Såg faktiskt inga upprörda människor heller. En del förvånade eller chockade, men ingen som verkade drabbad. Man spärrade av de två husen som ligger närmast också och en av de som bor här känner min fru så de är här nu. När vi satt här hemma så hörde jag dunsar på vinden, eftersom det brann på en annan vind så gick jag upp och hittade två busungar där. Den ena hade fakiskt klättrat upp på en av takbalkarna som går över gången i vindsförrådet. De blev inte kvar så många sekunder.
Själv har jag ställt klockan på 03:47 och räknar med att jobba imorgon. Ska bara duscha av mig röklukten och sedan gå och lägga mig.

Läs mer (eller mindre..) på:
Aftonbladet.se
Dalarnas Tidningar

3 kommentarer:

  1. Värsta paparazzin! Inte illa. Vem behöver Skvallerpressen eller vilken annan tidning heller när man har Henrik Öijer?

    SvaraRadera
  2. usch vilka läskiga bilder.

    SvaraRadera