2010-08-06

Äntligen fredag

Vi rivstartar denna helg med lite foton från morgonens pendling. Valde nämligen i morse att ta med systemkameran istället för att stressa. Tyvärr var det inte den allra mest magiska morgonen, men fint skit ändå givetvis. Det är ju Dalarna. Eftersom det inte är helt jättekul att stanna, ta av sig ryggsäck, rota fram systemkameran, ta en bild och sedan packa ner systemkameran i ryggsäcken, sätta på sig ryggsäcken och börja cykla igen så blev det inte jättemånga foton. Hade en kort period då jag inte stoppade ner kameran, utan cyklade med den i handen, och då blev det några fler kort tagna. Minns ni när jag skrev om att ta av sig jackan cyklandes och att jag tyckte att ni skulle öva på det? Nu kommer överkursen: Ta av ryggsäcken, ta fram systemkameran som ligger i sin kameraväska i ryggsäcken, på med ryggsäcken igen, fota lite, av med ryggsäcken, stoppa ner kameran i kameraväskan i ryggsäcken och på med ryggsäcken igen. Cyklandes, givetvis.
TV-tornet, hoppbackarna och Kålgårsbadet.
RV 293. Mellan Stråtenbo och Smedsbo.
Något som såg ut som en liten rävsvans (ca: 10 cm lång) i korsningen i Smedsbo. Tur att klockan inte ens var fem på morgonen så inga oskyldiga behövde se en idiot med tempodräkt och systemkamera krälandes på marken.
Mellan RV.293 och Kvarnsveden.
Dalälven med en svanfamilj som var på väg norrut.
Fartsträcka innan Kvarnsveden.
Morgondimma i Övermora.
Om ni har tråkigt på jobbet denna fredagseftermiddag så kan ni roa er med att räkna fåglar. Såg också en Uggla/Berguv på en gatulykta i Ingarvet men när jag stannade för att plocka fram kameran så smet den rackarn.

1 kommentar: