2010-05-27

Ny cykel beställd

Beställde denna skönhet från Cycleconponents.com igår, nu borde därmed cykelbråken ute på gården vara ett minne blott. Ebbah fyller faktiskt två år imorgon och vad passar väl bättre som present än en cykel? Om ni vill ha en likadan får ni allt skynda er. Det finns nämligen bara en kvar i lager och de skulle nog inte fortsätta med den rosa varianten något mer. 

På Dalaserien/DM igår så snittade jag 92.8% av maxpuls under de 36 minuter och 39 sekunder som min pulsklocka var i gång. Resultatlistan kommer dock visa en helt annan tid då Robban körde ett varv för mycket och de stoppade tiden när han stannade efter sitt bonusvarv, så man la helt enkelt bara på lämpligt tidsavstånd på mig. Jag har sett resultatlistan och man var snäll mot mig i tidstillägget. På sex varv hade jag en snittvarvtid på 6.06.5, Robban som körde sju varv hade en snittvarvtid på 5.20.7. Så visst saknar jag en del power jämfört med honom. 

I kväll skall jag vara med på Ingarvet GP. Hoppas det kommer några fler så jag slipper bli ensam. Hängivna fans, publik och fotografer är givetvis också välkomna.

2 kommentarer:

  1. En sån ska vi oxå köpa! En liten fråga bara - Hur lång är Ebbah?

    SvaraRadera
  2. Oj, vi har inte mätt henne på ett tag... Men hon har 98 i kläder och är ganska stor för sin ålder. Cykeln är från två till fem år, hon blir två imorgon och klarar en sådan cykel galant.

    SvaraRadera