Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-25

Gnu

Ett par minuter i sex stod detta tappra gäng utanför klubblokalen. Alla utom en var redo för en motionstur på MTB. Mats (längst till höger) var nämligen bara uppklädd inför styrelsemötet.

Är trött som en liten gnu. Hade styrelsemöte med Falu CK med start klockan sex i kväll. Med eftersnack och cykeltur hem hann klockan passera 21.30 med god marginal. Det är så trevligt och glatt, och jag går igång på sånt där organiseracykelverksamhetsprat. 
Spontant lyfte någon frågan om ett KM. Klart vi ska ha KM, både landsväg och MTB. Det blir någon gång i höst. Kanske samma dag, så man kör LVG på förmiddagen, äter gemensam lunch och byter sedan cykel till skogsmoppen för eftermiddagens tävlingar. Jag presenterade lite kort om kostnaden för ett elitlag i landsväg, vilka cyklister som kan tänkas vara med och hur vi kan finansiera det. Vi pratade om klubbkänsla och gemensamma aktiviteter. Vi pratade om årets arrangemang och potentiella tävlingar för nästa år. Ni förstår ju själva att med frågor liknande dessa på agendan blir det sällan tråkigt. Om man, som jag, råkar gilla cykel ganska mycket så blir det ett par timmar i paradiset. Jag skulle vilja ha någon form av cykelklubbsmöte en gång i veckan eller så. Bara bolla idéer och snacka utveckling. Tänk om tid och pengar fanns för att göra allt som man skulle vilja göra, så underbart det hade varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar