Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-12

Status

Har ju sedan i torsdags haft något som irriterat mina luftvägar, först tänkte jag att det bara var en envis Prologhosta. Det gav aldrig med sig och igår kändes det värre. Som om jag hade en förkylning på gång. Skrap i hals, snor i näsa och lite irritationshosta då och då. Men så idag kommer nästa vändning. Inte samma förkylningskänsla, men det svider i ögonen. Som när man är riktigt trött. Nu kan jag ju också kanske vara ganska trött av mig. Men eftersom jag har en liten cyklist i mig så är jag också hypokondriker och tänker allergi. Är jag allergisk mot typ pollen och sån skit? Tanken har slagit mig varje (v)år de senaste åren. Men det kan ju lika gärna vara den (v)årliga förkylningen jag lider av. Eftersom jag inte är döende brukar jag inte göra något åt saken.

Nu till det senaste på Facebook, jag håller ju koll åt er. Som ni redan vet. Falu Cykelklubb har nu skaffat sig en sjukt smidig Facebookadress. Så ni kan enkelt sprida den vidare till andra, den är nämligen; www.facebook.com/falucykelklubb
Besök, gilla, sprid ordet och så vidare.
Igår så startade jag en ny sida på Facebook, det kommer ju bli internets nästa stora grej alltså. Helt klart. Folk har bara inte förstått det ännu, men så är det ju med trender. Först fattar ingen och sedan vill alla vara med.
Om man "gillar bloggar" så finns nu denna: http://www.facebook.com/pages/bloggar/121220911235641#!/pages/bloggar/121220911235641?v=wall

Åh! Just det. Vet ni vad jag gjorde i lördags då? Jo, jag drack (för första gången på många år) en kopp kaffe. Jorå så att.

1 kommentar:

  1. Köp allergitabletter och prova! Eller Nasaleze till näsan/luftvägarna! jag lider av sån skit och känner av det mycket i halsen/örona men har ju aldrig ont men, och någon slags slem finns det gott om också.. Nu när vädret varit kallt/regnigt ett par dagar var det bra och igår kom solen och det märks med en gång... Värt att pröva!

    SvaraRadera