Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-23

Grattis Darvell och Salomonsson!

Darvell blev 51:a idag i världscupdeltävlingen i Offenburg och tog därmed det där klivet vi alla längtat efter att han ska ta. In med en massa poäng till samlingen och kanske kanske slipper han nu stå så där läskigt långt bak framöver. För med sköna poäng kommer bättre startpositioner och ännu fler poäng. Och snart tävlar han mot de som är lika duktiga som han själv är. Istället för att jaga bakom massa långsamma nissar som inte fått några poäng.

Salomonsson kunde åka i fika-tempo på Borlänge Tours avslutande tempolopp och ändå vinna totalt med ganska god marginal. Verkligen kalaskul när någon som kämpat så målmedvetet i så många år äntligen får skörda lite framgångar. Ingen jävla talang, utan ett jävla slit är det som nu ger honom dessa toppresultat. Inte så mycket vassare på något moment i år jämfört med tidigare säsonger. Men lite bättre på allt är det som gör skillnaden.

Blir VM-truppen Emil, Magnus och Mikael?

3 kommentarer:

  1. Håller med, grymt bra jobbat av bägge!

    SvaraRadera
  2. Ludvigsson slår Micke sex av sju dagar i veckan... Och sen när skickade Sverige tre cyklister till vm? Tror inte någon mer än Emil får åka elitaklass för Sverige på vm.

    SvaraRadera
  3. Det spelar ju ingen roll, om Micke kör ifrån Ludvigsson på tävlingsdagen. ;)
    Sverige skickar tyvärr allt för sällan tre cyklister till VM. Det handlar väl om att ha internationella resultat också innan man får åka VM. Ludvigsson får kanske åka VM, i U23-klassen. Mina tre namn gällde givetvis elitklassen.

    SvaraRadera