Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-01

Första maj

Bild från Kolmårdsbikens hemsida (www.kolmardsbiken.se), jag närmast kameran.
Idag avgörs Kolmårdsbiken och landsvägstävlingen Hammarö 3-dagars går in i andra tävlingsdagen. Tävlingsabstinensen är stor hos mig idag. Hade gärna slipat formen (fått lite bra träning) i fina Kolmårdsbiken eller kört ledartröjan av Landström i Hammarö.
Det ska bli regn idag, men jag har gjort det igen så jag måste träna idag. Jag har alltså vilat tre dagar i rad. Trots mitt eviga tjat om att jag inte kan hålla på så där. Absolut max två vilodagar i rad. Bestämda träningstider är nog lösningen, kombinerat med korta pass när det är dåligt med tid. Ett kort pass är ju bättre än inget pass.

Appropå inget...
Imorgon är det Faluderby i fotbollens division 3. Korsnäs IF tar emot Falu FK på Dalavallen. Det skulle ju kunna bli en riktigt tuff och intressant match. Men nu är det så att Korsnäs IF, Falu BS och Slätta SK gått ihop i en gemensam satsning för att få ett bra Falulag istället för tre mindre bra. Det samarbetet heter Falu FK. Nu är det lite floppvarning på att ha satsningen Falu FK i division tre, i samma division som en av föreningarna som skickar sina bästa spelare till detta topplag. Nu är jag ju inte helt säker, men jag kan tro att man i Korsnäs gärna ser att Falu FK gärna går upp en division och kanske förlorar detta derby för att underlätta för Falu FK. Läggmatch-varning imorgon alltså. Hoppet står till att "U-laget" Korsnäs vill ge "storebror" Falu FK en riktig omgång och visa att dom också kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar