Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-18

Svenska Skidspelen


Det är inte bara Kung Carl Gustaf som planerar ett besök på Svenska Skidspelen i helgen, även jag går i dom tankarna. Hade väl egentligen inte tänkt gå. Men VIP-mannen erbjöd mig en biljett till någon utav dagarna. Och på lördag så ska Ronya och Emily på kalas samtidigt som herrarna byter skidor på Lugnet. Så jag tar nog med mig de små upp dit. Hur kul de (och indirekt då också jag) tycker att det är återstår att se. Det skulle vara lite kul att se Queen of Mördarbacken och King of Mördarbacken på fredagen också. Det är som cyklingens bergstempo skulle man kunna säga. Kul att skidåkningen apar efter allt mer av cykelsporten.
Det kan nog bli bra drag längs spåren eftersom sträckan är så kort och tävlingsformen så intensiv. Frågan är dock bara hur många som tar ledigt på fredagen för att följa tävlingarna. En kvällstävling hade kanske varit att föredra?

Anders Södergren kommer dock inte, så vem fan ska dra fältet i Lugnetterrängen? Det får jag kanske se då när jag är på plats. Konstigt att inte Skidförbundet skickat ett gäng VIP-biljetter till innehavaren av Faluns största blogg tycker jag. Inget möte med konungen är inbokat, men jag har nog inte tid heller...

Är Svenska Skidspelen något att gå på? Ska ni dit?

4 kommentarer:

  1. Svenska Skidspelen *var* ju i alla fall något att se förr. Jag har inte varit där på minst 10 år men då kommer jag ihåg det som någonting rätt stort och bra tävlingar.

    Klart att Du ska gå.

    SvaraRadera
  2. Hade nog gått ditom Falun legat närmre min dörr

    SvaraRadera
  3. Det är väl klart man ska dit!!! Att ens nudda vid tanken på att inte gå är skandal!

    SvaraRadera
  4. Samma här. Ni är så bortskämda med kungligheter och annat. Ska knugen passa på att träffa Daniels föräldrar oxå kanske nu när han reser norrut?
    Ser fram emot bra mobilbloggning från skidspelen.

    SvaraRadera