Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-21

Mark Cavendish vann Milano - San Remo

Men grymmast var ju Heinrich Haussler som "drog upp" spurten åt lagkamraten Thor Hushovd. Men Haussler hade sådant klipp att Thor inte klarade att hänga med och Haussler fick en lucka. Tyvärr kunde en annan spurtraket, Mark Cavendish, reagera och inte bara täppa luckan, utan gå förbi precis innan mål.

Heinrich Haussler var ju stum som en gris när cykel skulle över linjen så Mark Cavendish hade ju en klart bättre fällning över linjen. Kul också att se Haussler lägga sig ner på marken efter målgång. Han var trött.

2 kommentarer:

  1. När Mark visade klass och för första gången klarade hänga på över stigningarna mot slutet (Cipressa & Poggio) var det nog en riktigt klump i bröstet på dom andra spörtarna... Hincapie gjorde ju ett fint jobb genom att draså hårt att ingen attackerade innan Haussler drog igång spurten heller, fint lagjobb :-) T

    SvaraRadera
  2. Det var en riktigt härlig avslutning. Jösses vad de killarna kan cykla snabbt. Som sagt, de andra måste ha kännt sig rätt uppgivna när de såg att Cavendish var med på slutet.
    /J

    SvaraRadera