Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-19

Känner mig lurad


Text TV är lite som internet, fast bättre. Här finns allt man behöver och inte en massa skit som är i vägen. I min värld är text-TV bra skit helt enkelt. Men de verkar inte hänga med. Satt och följde dramatiken via Text-TV, som också finns på internet(!), IBF Falun ser ut att ligga under med två mål (3-5) borta mot Warberg IC. Men. Via Innebandy.se kunde jag klicka mig vidare till någon fiffig funktion som heter Live Match och där kan jag se att det står 6-5 i matchen, till Warberg IC. Alltså bara ett mål upp för Falun inför sista perioden. En vinst här vore ju grymt viktig.
Följer nu matchen mellan Warberg IC mot IBF Falun live via Sveriges radio som har livesändingar från vissa idrottsevenemang. Så nu hoppas jag på aktuell information, direkt.

Leksands IF förlorade ju igår med 1-5 mot AIK. Grymt sa grisen. Det ser ut att bli ännu en säsong i Allsvenskan för sveriges mest allsvenska lag. Sämst när det gäller, helt enkelt. Efter förluster mot Södertälje och Rögle så sa någon viktig leksandsperson, minns inte vem, att nu hade de mött de bästa lagen och det var deras tur att vinna nu. Men va fan. Det är väl mot de bästa lagen man vill plocka poäng? Tre raka förluster, tack och hejdå Leksands IF.

1 kommentar:

  1. Text-TV är verkligen skiten. Och har så varit sedan början av 80-talet. Synd bara att de inte lyckas skaka fram en vettig mobilversion. Det skulle göra internet typ överflödigt. ;)

    SvaraRadera