Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-20

Christer olsson tar över i Leksands IF

Tempokungen Christer Olsson tar över som tränare i Leksands IF, han har fram tills nu tränat J20-laget. Jag tror det är en bra idé eftersom Christer kommer från egna leden och känner grabbarna i laget väl. Samtidigt som han vet vad de genomgår och vad som försigår i deras huvuden. Vi får väl se om han lyckas vända på steken.
Enligt vad jag har hört så skulle han satsa lite mer på cykel i år igen, men nu får han nog inte så mycket tid över till att cykla den närmsta tiden...

IBF Falun förlorade tyvärr igår, på måndag blir det hemmavinst i innebandyborgen. Då är jag nog där. Imorgon är det både Milano - San Remo och skidspelen. Men eftersom TV-sändningarna från Milano - San Remo är så snåla, så hinner man med både skidspelen och titta på slutet av Milano - San Remo.

i morse vägde jag 67,3 igen.

Väldigt kasst med bilder här på bloggen tycker jag, ska försöka bättra mig.
Nu ska jag ut och köra distans. Kommer försöka komma över min Väggskräck som Micke S tror att jag har drabbats av. Väggskräck innebär att man tror så mycket att man ska gå i väggen att man till slut gör det. Cyklister som Lars Bleckur och Mattias Nilsson är båda duktiga och skulle inte behöva gå i väggen speciellt ofta. Men väggskräcken gör att de ofta går i väggen. Trots grym kapacitet.
Hej svejs!

4 kommentarer:

  1. Vafan jag har tre (fyra nu) kommentarer i rad senaste dagen, är det jag som är besatt eller skriver ingen på din blogg längre?

    SvaraRadera
  2. de e inte sant, går man i väggen så gör man, oavsett man vill eller inte, ja har testat, tyvärr oundvikligt....

    SvaraRadera
  3. Gick inget bra mot gnaget för Leksand, lika bra Christer satsar heltid på cykel... T

    SvaraRadera
  4. Christer började efter Gnagetmatchen. Så den kan ingen skylla på honom.

    SvaraRadera