Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-10-24

Snöfall idag och gnäll på Girot

 

Hej och god morgon!

Testar en video från min Instagram-story idag. Det kommer att komma mer innehåll där idag eftersom vi ska ut och cykla en del i helgen. Just nu snöar det, som jag hoppas att ni ser i videon ovan. Det kommer nog tyvärr att övergå i regn om några timmar men det hör väl till att det ska vara misär ibland när man cyklar. Det är ju ändå en utomhussport. 

Att det är en utomhussport vi håller på med verkar en del starka namn i Giro d'Italia ha missat, så igår gnällde man sig in i bussarna efter att starten gått och fick sedan skjuts i 10 mil i varma sköna fordon för att kunna köra loppets sista 15 mil. Det var långt och regnade. Herregud säger jag bara. Efter ett riktigt jäkla skitår med Corona och inställda tävlingar så får man nu äntligen chansen att göra det man är anställd för å så blev det plötsligt jobbigt. Det är ju inte som att man inte vetat om att etappen skulle vara 258 kilometer på förhand. Regn borde man ju dessutom som professionell cyklist ha utrustning och erfarenhet nog att kunna hantera? 

Eller vad tycker ni, gjorde cyklisterna rätt eller skulle dom bita ihop?


Vi ska alltså till Rättvik tur- och retur idag. Ingen monsteretapp men med lite packning så blir det kanske jobbigare än vanligt. 

Om ni kollar i spalten till höger så ser ni senaste kommentarerna på bloggen. Där finns lite spam som jag inte kan få bort. Så om fem av er bara är bussiga nog att lämna en kommentar till detta inlägg så får vi bort spam-kommentarerna från min sida. 

Vi hörs på Instagram senare idag och här på bloggen imorgon igen! 

4 kommentarer:

  1. Kämpa på, och tack för bloggen.

    SvaraRadera
  2. Håller med. Det är inte tennis vi håller på med

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade blivit jobbigt då. Mina armar är inte byggda för tennis..

      Radera