Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-10-19

Cykling, cykling och ny cykel!

 


Hej och god morgon!

Lyckades skrapa ihop en dryg timme på Wattbiken igår kväll igen, det blev ett platt race på ca: 40 km. Nu när formen inte är på topp så får banorna gärna vara platta tänker jag. Även om det stundtals var jobbigt så kunde jag placera mig bra och se hur gruppen under dom inledande varven bli allt mindre. Mot målet var vi ca: 20 cyklister som gjorde upp och jag försökte mig på en långrökare, orkade inte riktigt hela vägen men blev ändå åtta. Inget resultat att skriva hem om, men det känns för varje gång att det går lite bättre och den känslan är ju hur grym som helst! 



Annars så var vi en stund i skogen igår. Lite aktivering av barn och vuxna innan resten av dagen tog vid. 

Det kollades också mycket cykel med Girot och Flandern runt på en och samma gång. Efter en del dramatik så blev det en duell mellan dom två favoriterna Mathieu van der Poel och Wout van Aert där den förstnämnde drog det längsta strået i spurten och vann med en decimeter ungefär. 

Idag kan det nog bli lite cykling igen faktiskt. Får se om det blir utomhuscykling eller Zwift, men träningssugen är jag hur som helst. 


Köote förresten en ny cykel i helgen, En Fram-King. Lite udda namn på ett cykelmärke från Uppsala, kan jag tycka? Men 200:- för en så fin cykel var ju rena guldfyndet, ännu ett cykelköp från Cykelköket Falun

Det är en cykel som sonen ska få använda tänker jag. Hans förra "MTB" är ju i princip skrot och det är som om barnen äter cyklar. Där har det också vänt från att gamla cyklar är jättetöntiga till att det är gamla cyklar som gäller. Nu ska jag nog bara gå och sänka sadeln på den innan det är dags att rulla till skolan för honom. 

Hoppas att ni får en härlig måndag och en fantastisk vecka, vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar