2018-07-18

Försöker hitta balansen


Hej och god morgon på dig!

Nu är det dags för en ny, härlig, onsdag. Jag ska strax bege mig till jobbet men tänkte först berätta för er om min gårdag. För ni är väl intresserade?

Först så jobbade jag, det är kanske inte så kul för er att läsa, men det gjorde jag. Sedan skyndade jag hemåt för att kolla på Filip när han spelade sista matchen på sin hockeyturnering. Det blev en match om tredjeplats.
Om ni vill uppskatta värmen igen så kan ni spendera lite tid i en ishall iklädd T-shirt. Filip var givetvis nöjd som en speleman efter att ha fått spela hockey en hel dag.

Efter hockeyn så var det lite middag och sedan stack jag ut för att cykla en sväng. Hade siktat in mig på ett strava-segment som jag skulle köra full fart på men så hade dom satt en bom för grusvägen efter att segmentet hade börjat. Så det blev såklart ingen bra tid där. En liten besvikelse givetvis men det var väl bara att ladda om och fortsätta mitt pass. Försökte hitta balansen i åkningen. Hade inget vidare tryck i benen, dom känns liksom... trötta. Men, utför så försökte jag hitta flyt också för där behövde jag ju inte ta i.
Fin kväll och ett visst flyt infann sig då och då, det finns hopp! Balansen hittade jag ju, som ni kan se ovan...

2 kommentarer:

  1. Kanske har du skrivit om det tidigare? Men jag blir lite intresserad av vad du har när du filmer i fågelperspektiv? Som vanligt är det inspirerande att läsa dina inlägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du menar bilderna från detta inlägg så är det handhållen mobil som gäller.

      Radera