2018-07-29

Lite cykligt

Foto: Cecilia Hansen

Hej och god morgon från ett regnvått Falun!

Bilderna ovan tog Cecilia Hansen under Engelbrektsturen, en tävling jag körde med pangpang-ben inledningsvis. Om ni vill se hur pangpang-ben kan se ut så filmade jag ju när jag tog deras KOM-pris:

Vilket påminner mig om att jag har nya videos att lägga ut på YouTube.

Får kanske ta tag i det efter att jag är klar med detta inlägg.

Här har det ösregnat, blixtrat och åskat hela morgonen. Rätt mysigt ändå och skönt att vi äntligen fick ett regn värt namnet efter att ha haft en snustorr sommar. Det blixtrade väldigt mycket när jag vaknade vid nio så jag laddade ner en app som visade blixtnedslag och det hade varit ett nedslag här i området faktiskt. Bara 3-400 meter från där jag bor. Kanske ska ta mig dit för att se om det syns något. Vet ju inte hur tillförlitlig den där appen är, men det skadar ju aldrig med frisk luft heller.

I fredags var vi ju till Bakken och jag har massor av bilder därifrån, men det får bli ett senare inlägg det.

Igår körde vi hem från Bjärred och mitt i natta så satte jag mig på min Wattbike och körde Prudential RideLondon Surrey 46. Ett motionslopp eller vad man ska kalla det på Zwift. 65.7 kilometer långt och det tog mig en timme och 46 minuter. Alltså 106 minuter på Wattbiken. Rätt svettigt vill jag lova! Då teknikens under strulade när jag skulle starta så startade jag inte när starten gick, utan sju minuter senare. Det Zwift gjorde då var att jag startade där den sista cyklisten i fältet var.
Efter en timme på 303 Garmin-watt så nådde jag fram till täten... Hade ingen energi att stoppa i mig så det var rätt dimmigt på slutet. Tog det lite lugnare när jag kommit ikapp täten, men fjärde och sista gången uppför Box Hill så lyckades jag skaka av mig övriga följeslagare också. Tyvärr var jag ju sju minuter efter från start, så det blev "bara" tredje bästa tid när allt var klart.

Typiskt skitbra pass och jag vaknade med kramp i vaden i morse, alltid lika härligt!

Idag är det sista etappen av Tour de France och med tanke på att vi äntligen haft skitväder nu så borde jag ju ha kört någon cykeltävling i morse. Hoppas vidare på regn till nästkommande race!

Nu ska jag ta tag i livet här hemma och i eftermiddag kanske det blir äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar