Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-18

Första 15 km på Långa Lugnet, pendling och ungdomsträning

Tjaba tjena!

Jag cykelpendlade ju idag, men det där vet ni ju. Hade eftermiddagsmöte i Falun så det blev till att cykla dit och köra möte i cykelkläder igen. Samma konstellation som förra gången jag gjorde premiär i cykelkläder på jobbmöte, så inte riktigt samma uppståndelse denna gång.
Eftermiddagsmöte i Falun = hemma i bra tid. Kom väl hem halv fem ungefär. Ebbah grät i ca: 40 minuter på grund av att vi haft hundbesök i ett par timmar och hunden hade nu åkt hem. Det tog en stunds cyklande mot träningen för att det skulle gå över. Ebbah och jag cyklade nämligen till hennes träning på Lugnet idag. Det tog 25 minuter det. Hon har blivit så mycket starkare än förra året bara, imponerande!

Pendlingsraket och Ebbah anländer till sin träning.

När jag vinkat av Ebbah vid träningen så passade jag på att för första gången i år köra på Långa Lugnets bana. Det blev dom första 15 kilometerna, samma sträckning som jag ska vara med och markera. Kändes som att det kan vara bra om jag åtminstone hittar runt där. Så nu är det gjort.
Inledningen av loppet går på övningsområdet där det finns grusvägar, bandvagns-"vägar", endurospår, en del stenar och lite lera. Tror på en intensiv start av loppet med hög fart. Risk för mjölksyra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar