Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-29

Just nu i mina däck

Luft, massor utav luft!

Alltså, allvarligt. I morse gick jag ner direkt jag vaknade för att klämma på däcken och det visade sig att dom var lika hårda som igår! Jag pumpade upp däcken till 2 bars tryck igår kväll och i morse behövdes bara ett fåtal tag med pumpen för att nå dit igen. Dom här däcken håller mycket tätare än dom jag kört på hittills. Så jag är väldigt nöjd just nu. Väldigt.

Nästan 400 grams skillnad på hjulen kommer göra enorm skillnad. Med andra viktbesparingar jag gjort så kommer cykeln vara mer än 600 gram lättare än vid Billingeracet. Alltså typ fyrtiotusenmiljarder gånger snabbare. Minst.

Tajtare än ett par ankstjärtar!

3 kommentarer:

  1. Du måste nog börja tituleras som STANSKUNGEN som får RK så täta! :)

    SvaraRadera
  2. Har aldrig förstått varför så många har problem med RaceKing-däcken. Jag har kört dem i 4 år nu och de har alltid tätat på första försöket.Tror iofs att ZTR-fälgen gör sitt till, enklare fälg att köra slaglöst på får man leta efter...

    SvaraRadera
  3. Jag provade med supersonic, möjligt de är boven... när jag trodde de var täta så visade det sig att 3 km före mål på cykelvasan var det slut på gucca i hjulen och fick "punka".... men de blev täta i typ 87km då :)

    SvaraRadera