Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-24

Naturliga intervaller

Turistbild på trött cyklist.

Idag blev det ett gäng naturliga intervaller på Långa Lugnets tredjeslinga. Den är ju helt klart svårast att memorisera av dom tre slingorna då den går kring motionsspåren och skidgatorna på Lugnet med en massa svängar hit och dit. Just därför ville jag åka den en gång till nu för att få lite bättre koll på den. Det är ju alltid skönt att veta exakt vad som väntar bakom nästa kurva eller vad som kommer efter krönet, när stigarna kommer och vilket spår man ska ta i skogen. Valde att ta i ordentligt i backarna och på ett par stigar för att få lite intervaller.
Naturliga intervaller är inga tidsstyrda intervaller, utan intervallen är liksom så lång som backen är eller så lång som en viss sträcka som man vill åka är.

Med cyklingen till och från Lugnet så kom passet att se ut så här:
Eftersom jag stack ut direkt efter frukost så blev ju inte känslan den allra bästa kanske. Men det var skönt att trycka på lite i backarna på sistaslingan, gissar att jag inte har riktigt lika bra kräm där på lördag...

Totalt tog det 46 minuter att köra sistaslingan och sedan var det bara att rulla ner och hem igen.

Väl hemma så blev det ett par mackor och en dusch innan Ebbah och jag köpte present och åkte till hennes kompis kalas. Sedan hem, hämta Ronya som jag körde till jobbet innan jag handlade lite och nu är jag hemma. Hinner precis blogga klart detta innan Frida och jag ska åka och hämta Ebbah igen. Klockan fyra sedan så har Ebbah fotbollsträning och sedan så har den här dagen gått.

Svårt att hänga med i Girot då. Det har varit bra fart nu det lilla jag sett och det är väl tur att vi har en inspelningsbar box så att jag kanske kan se på det i kväll istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar