2015-02-28

Live stream Omloop het Nieuwsblad

Idag börjar den internationella cykelsäsongen på riktigt, enligt mig. Visst har det körts en stor mängd tävlingar redan, men det är nu det blir mer allvar och större tävlingar. Idag avgörs det 70:e Omloop het Nieuwsblad och imorgon körs Kuurne-Brussel-Kuurne.

För att vi ska kunna hänga med i vad som händer under loppet så har jag tagit fram en karta och banprofil där det framgår när kullerstenspartierna och backarna kommer. Klicka på bilderna för att se dom större:

Här hittar ni en startlista för Omloop het Nieuwsblad, tyvärr inga svenskar med men ett koppel norrmän och danskar.

Bland favoriterna finns bland andra Sep Vanmarcke, Alexander Kristoff, Ian Stannard, Greg van Avermaet och Tom Boonen. Tom har ju vunnit nästan allt, men faktiskt inte detta lopp. Det ska också bli intressant att följa Bradley Wiggins som med detta lopp på allvar börjar uppladdningen mot Paris-Roubaix. En annan cyklist med bra tryck när det blir tuffa vägar är ju cyclocross-fostrade Zdenek Stybar. Jag tycker också att det ska bli intressant att följa Sven Erik Bystrøm, U23-världsmästren från Norge.

Om ni har någon favorit eller tror er veta vem som ska vinna så kan ni sätta en liten peng på den cyklisten hos Unibet, som levererar sportbetting även på cykel: https://www.unibet.com/betting#/group/2000051983/category/0

Omloop het Nieuwsblad sänds live på nätet och sändningen startar 14:15
Omloop het Nieuwsblad live
Omloop het Nieuwsblad live
På ovanstående länkar så är sändningen begränsad till länderna dom sänder ifrån. Rekommenderar därför att ni installerar Hola.org. Via Hola så kan man ange att man surfar från tex Belgien och då kan man se sändningar som bara visas just i Belgien.

Nedan följer några länkar till live stream med sämre kvalitet men där man slipper krångla med vilket land man surfar ifrån:
Live stream Omloop het Nieuwsblad
Live stream Omloop het Nieuwsblad
Live stream Omloop het Nieuwsblad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar