2015-02-15

Innebandy i Vikmanshyttan

Idag var jag med KFUM Falun F07-08 i Vikmanshyttan för tre matcher mot Leksand, Hedemora 1 och Hedemora 2. Ebbah började som målvakt och räddade 16 skott mot Leksand.

Sedan skulle Hedemora x2 mötas och här gjorde Ebbah sitt första mål någonsin i en innebandymatch!

Ååååå KFUM!!!
Sista matchen så spelade Ebbah center och vann 6 av 8 tekningar.

Ja, det fanns givetvis guldkorn att plocka ur denna innebandykaka men dom har det tufft i matcherna i KFUM. Ska inte säga att det bara beror på det, men dom spelar ju nästan uteslutande mot pojkar. Det har givetvis ingenting att göra med vilket kön man är född med i den här åldern, men om ni tittar på en skolgård så är det nästan enbart pojkar som spelar med klubba och boll i den här åldern och det syns på innebandyplanen.
Tjejerna har blivit bra mycket bättre bara under denna säsong och nu blev det faktiskt mål i samtliga matcher. Sju åtta stycken totalt faktiskt. Dessutom tar de för sig mycket mer nu och fegar inte i duellerna. Kul att se utvecklingen! I den här åldern så redovisas inga resultat överhuvudtaget, så det är bara på skoj.

Vi åkte väl före nio och kom hem vid sexton. Nu på kvällen har jag gubbsovit i soffan, trötting som jag är. Just nu är det -9 grader ute och det ska vara kallt även imorgon. Läge för att spola Öijer Arena igen alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar