Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-20

Vilodagen som jag borde ha tagit igår

Tjäna!

Så här är det. I eftermiddag/kväll ska Ronya jobba, därför passar det dåligt för mig att träna idag. Planen var från början var annars vila igår och träna idag, men med hennes pass på jobbet så blev det lite stökigt med träningen så jag tänkte om och tränade därför en dag extra igår och tog vilodagen idag istället. Bra tänkt. Synd bara att benen var slitna och alla som haft slitna ben och kört högkadensintervaller vet ju hur ont det där kan göra. Så det blev lite pannkaka av passet igår kväll. Lite synd. Fick i alla fall straffa benen lite och jäklar vad det smärtade.
Nu har jag någon konstig känsla i luftvägarna så med lite oflyt så blir jag väl sjuk också. Siktar annars på Kompiskampen imorgon och jag tänker inte köra på säkra kort då inte utan denna gång blir det lite av en chansning. Det börjar ju bli vår. Plus åtta grader varmt igår, helt sjukt.

Grymt med silver för Stina igår på VM-sprinten och lite stolpe ut för herrarna. Grymt på olika vis. I helgen är Lugnets Riksskidstadion slutsåld på lördagen (37.500 sålda biljetter) och det lär bli en jäkla fest.
Själv kommer jag att befinna mig i Ludvika ishall hela helgen då det pågår något hockeyevent för barn där så Filip lirar på lördagen och Ebbah på söndagen. Från morgon till eftermiddag. Skönt att veta vad jag har att göra. Lite synd på distanspassen bara, alla helgaktiviteter med barnen har ju gjort att jag inte kört distans sedan 1:a februari och totalt har det blivit fyra distanspass i år. Meeen det kommer ju nya spännande tider och nästa vecka så tar jag ju ledigt måndag till onsdag, ska nog hinna smyga in ett distanspass där.

En låda med dalahästar i tyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar