2015-01-26

Snöpendling

Snökaos hela vägen hem.

Dualspeed.

Powerbar, serveras väl kyld.

Snöbroms.

Hempendlingen blev ju en riktig slakt. Snittet på 21 km/h är lite missvisande för hur jobbigt det egentligen var. Efter 22-23 minuter så hade jag fuskat och kört på vägar och med vind i ryggen, så snittet var uppe i nästan 28. Sen kom snön, dom spåriga vägarna och dom oplogade cykelbanorna.

Skitkul med en eller möjligen ett par fungerande växlar, verkligen. Det blev ju riktigt bra styrketräning med låg kadens i backarna och dom stökiga cykelbanorna där folk gått var ju en fest i sig. Cykeln har ju krigat på i fyra år nu och det börjar bli dags för stora servicen.

Hem kom jag, även om det tog betydligt mer tid än önskat. Benen tog verkligen slut av allt slit och det visar väl att det är en bra bit kvar till toppform, även om det känts ganska bra på sistone. Bara att nöta på. Men inte imorgon dock, då har jag planerat en vilodag för att bli människa igen.
Har fått ihop 29 träningstimmar i år, jämfört med förra årets 14 timmar på lika många dagar. Förhoppningsvis så kommer detta att göra skillnad under sommaren. Det är fortfarande långt kvar till säsongen, men januari, februari och mars känns som dom viktigaste månaderna för att bygga säsongens grundform.

Garmin-data:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar